Om oss > Behandlerne > Gro Røsok

Gro Røsok 

Utdannelse og erfaring

1992 ble jeg uteksaminert som kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic i England. Etter endt turnus i 1993 har jeg jobbet som privatpraktiserende kiropraktor i Elverum. De første tre år alene i St.Olavsgate. Deretter jobbet jeg i 12 år på Helsetorget og siden 2012 ved Kiropraktorhuset Elverum.  

I 2015 fullførte jeg min master grad innen diagnostisk ultralyd anvendt på muskel og skjelett i fra University of Bournemouth i England. 

Gjennom hele yrkeskarrieren har jeg hatt interesse innen forsking og min erfaring innen klinisk forskning er gjennnom deltagelse i kliniske prosjekter og publikasjoner av tre vitenskaplige artikler, publisert i anerkjente tidsskrift innen fagfeltet muskel og skjelett. 

 

Kompetanseområde

Mitt viktigste kompetanse område er å utrede, behandle og forebygger muskel og skjelett plager.  Disse plagene kan være lokalisert hvor som helst i kroppen og være både akutt og kronisk. Ultralyd diagnostikk benytter jeg når jeg er i tvil om årsaken til hvorfor du har vondt. Jeg henviser til MR, CT, røntgen og spesialist. 

Utover dette kan du;

-få utredet din svimmelhet og få relevante øvelser for å bli bedre. 

-få vurdert fot og ankel for å få vurdert om du trenger såler.

- få tilpasset såler i klinikken eller jeg bestiller for deg hvis tilpassingen er mer krevende. 

Jeg har lang erfaring i å samarbeide med alle relevante faggrupper for å kunne hjelpe deg på best mulig måte. Jeg tenker helhet når jeg undersøker, planlegger og gir deg behandling. 

Medlemskap i faglige fellesskap

Medlem av Norsk Kiropraktor forening.
Norsk ultralyd forening

Kiropraktor

Tlf: 40691700
Epost: gro@kirohuset.no