Våre tjenester > Kiropraktor

Kiropraktor

En kiropraktor er en primærkontakt innen fagfeltet muskel og skjelett lidelser. Vi hjelper deg med alle typer plager i bevegelsesapparatet.

Hva er en kiropraktor og hvordan kan en kiropraktor hjelpe meg?

Kiropraktoren er en primærkontakt innen utredning og behandling for smerter, stivhet og andre plager som oppstår fra bevegelsesapparatet. Behandlingen er testet vitenskapelig og den er trygg. Din kiropraktor kan henvise deg videre til MR, CT, Røntgen eller til legespesialist hvis behandlingen ikke fører frem til det resultatet som vi forventer.  Er det nødvendig å redusere belastningen en periode kan kan en kiropraktoren skrive kort sykemelding. 

Vi har erfaring med mange teknikker og anbefaler hvilke teknikker vi tror vil hjelpe deg best for at du skal oppleve å ha mindre smerter, være mindre stiv og få bedre bevegelse i kroppen. Les mer her om våre behandlinger. 

Leddjustering, mobilisering, traksjon og behandling med blokker er teknikker vi benytter for å bedre bevegelsen i leddene dine. Noen av teknikkene vi bruker er trykkbølgebehandling(ESWT), laser( Lavenergi laser) , intramuskulære nåler, triggerpunktsbehandling graston og blokker. 

Øvelser er som regel alltid en del av behandlingsplanen du får av oss. Trenger du systematisk opptrening og rehabilitering etter skade eller fordi du har hatt vondt i ryggen eller nakken over lang tid samarbeider vi alltid med fysioterapeutene i klinikken. 

 

Andre tjenester

Trening og rehabilitering

Mor og barn

Fot og ganganalyse med sålevurdering

Kognitiv behandling

Trykkbølge og laser behandling(LLLT)